Зареждане

Камару Усман: Конър Макгрегър е средняк с голяма уста

Камару Усман: Конър Макгрегър е средняк с голяма уста
Публикувано на: Май 23, 2021 в 05:00 ч
Шампионът в полусредна категория на UFC Камару Усман не е впечатлен от сегашната версия на Конър Макгрегър. В последните седмици Макгрегър не спираше да хапе Усман и се закани, че ще го детронира.

Кошмара от Нигерия обаче не го взима насериозно, защото "The Notorious" вече не е своята стара версия, която спечели 2 титли в 2 различни категории. Камару споделя, че Макгрегър вече е средняк от UFC, който само приказва и не се бие в клетката.

В интервю за ESPN Усман сподели, че е много напред от всички и никой не може да го стигне. Ето какво още каза доминантния шампион в полусредна дивизия:

Аз съм номер 1 в света. Точно сега аз съм активен, а Джон Джоунс не се бие. Това ме прави номер 1 в p4p листата на UFC. Искам всички да разберат, че аз съм по-добър от тях. Полусредна категория е като състезание, в което аз съм много напред от всички. 

Аз съм толкова напред, че съм направил една обиколка в повече от другите и отново ги настигам. Аз съм толкова напред, че вече съм отегчен и не знам с кого да се бия. Мисля, че победителя от битката между Едуардс и Диаз ще е следващ за мен. 

 Мога да обмисля и трета битка с Хорхе Масвидал, ако той си свърши работата. Той трябва да победи топ съперници и да се докаже пред света. Мога да му дам шанс, за да покаже, че третия път е на късмет. Ако Нейт Диас победи Едуардс, тогава ще му дам шанс за титлата. 

Конър Макгрегър повече приказква, отколкото се бие. Ако иска да се бие с мен, тогава знае къде да ме намери. Ще му дам шанс. Макгрегър е голяма уста, но не е този, който стана двоен шампион. Вече не е онзи боец. Ако не беше постигнал нещата в миналото, тогава щеше да е просто един средняк от UFC. 

Хората уважаваха старата му версия, която беше гладна и постигна успехи. Сега получава внимание заради миналото и парите си. Той е просто един обикновен боец. 

Прав ли е Усман ?


Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес