Зареждане

Justin Gaethje нокаутира Donald Cerrone в първия рунд

Justin Gaethje нокаутира Donald Cerrone в първия рунд
Публикувано на: Септември 15, 2019 в 06:43 ч
Качил: DoloR
Justin Gaethje и Donald Cerrone се изправиха един срещу друг в главната битка на събитието, което се проведе във Ванкувър, Канада. Всички очаквахме интересна битка, която ще завърши с нокаут и двамата не ни разочароваха.

В началото Gaethje откри екшъна със своята запазена марка от ритници. Cerrone опитва десен, но не намира целта и Gaethje контрира със силно ляво кроше. Justin вкарва десен,  а след него и ритник, на които Donald отговаря с комбинация от удари.

Gaethje вдига оборотите и вкарва ритник, кроше и ъперкът. Cerrone поема силни ритници, но им отговаря с десни удари. Двамата си разменят удари, а след тях Gaethje напредва а ритник и нов десен.

Justin натиска с ъперкъти, а Cerrone търси клинча, но Gaethje надушва кръвта и се нахвърля с крошета, с които сваля Cerrone на земята. Последват още няколко удари и това е края.

Justin нокаутира Cerrone в последната минута на първия рунд и навлиза в серия от 3 поредни победи в първия рунд. Gaethje си пожела битка за титлата с Khabib Nurmagomedov, но е малко вероятно да я получи. Той си спечели и нов бонус за представяне на вечерта. 
0 споделяния
  Сподели
Мнения в Facebook

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес