Зареждане

Израел Адесаня отмъсти на Алекс Перейра с тежък нокаут

Израел Адесаня отмъсти на Алекс Перейра с тежък нокаут
Публикувано на: Април 9, 2023 в 07:57 ч
Израел Адесаня отмъсти на Алекс Перейра.

Двамата се биха в главната битка на събитието UFC 287, което се проведе преди малко в Маями, Флорида. Израел успя да спечели с нокаут във втория рунд. Първият рунд беше доста равностоен. Перейра вкарваше лоу кикове, за да извади от строя водещия крак на Адесаня.

Израел от своя страна също вкарваше лоу кикове, както и боди кикове. Трудно беше да се каже кой спечели рунда. Във втория рунд двамата на няколко пъти скъсиха дистанцията и размениха тежки крошета. Алекс продължи да залага на лоу кикове, но Адесаня не му оставаше длъжен.

В последната минута на втория рунд Алекс се подлъга, че е наранил Адесаня. Перейра притисна Адесаня към мрежата и започна да му вкарва комбинации. Алекс вкара и коляно, но беше със свален гард. Точно от тази грешка Израел се възползва и му вкара тежко дясно кроше.

Алекс беше разклатен сериозно, но се изправи. Адесаня му вкара комбинация от десен и ляв, след която Перейра падна на земята. Алекс вече беше в нокаут, но въпреки това Адесаня му вкара още един удар и така го прати в дълбок нокаут.

С тази победа Адесаня отмъщава на Перейра, който преди това го беше победил 3 пъти в битките им. Израел се връща на трона в средна категория. Перейра от своя страна губи титлата и това е първо поражение за него в UFC. Той се разделя със серия от 7 поредни победи.

Вероятно от UFC ще им организират и трета битка в ММА.









Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес