Зареждане

Иржи Прохазка се завръща към необичайните си тренировъчни методи

Иржи Прохазка се завръща към необичайните си тренировъчни методи
Публикувано на: Юли 3, 2024 в 06:58 ч
Дни след като претърпя брутална загуба с нокаут срещу Алекс Перейра, бившият носител на титлата в полутежка категория Иржи Прохазка вече се върна към тренировките.

"BJP" се включи в UFC 303 с желанието да си върне златото и да постигне малко изкупление, след като седем месеца преди това загуби от "Poatan" в MSG. За съжаление историята се повтори. Както и в първата им среща, Перейра довърши Прохазка във втория рунд на двубоя за титлата в полутежка категория в T-Mobile Arena, като още в първите секунди нанесе на чеха перфектно премерен удар с крак в главата. 

Само няколко дни след разочароващия резултат Прохазка се включи в социалните мрежи, разкривайки, че вече се е върнал към обичайно необичайните си тренировъчни методи, включително удряне на дървена дъска с голи ръце. 


"Ще си почина, но сега е време да се издигна", написа Прохазка в Instagram. "Започвам отново. По-умно, по-бързо, по-прецизно. С ДУХА на Пустотата."

Иржи Прохазка обещава да се "развие на следващото ниво" след загубата в uFC 303

Малко след като загуби отново срещу "бразилското страшилище", Иржи Прохазка поднесе поздравления на опонента си и обеща да се развие "до следващото ниво" в стремежа си да си върне титлата в полутежка категория. 

"Здравейте на всички - благодаря ви за цялата подкрепа", заяви Прохазка в изявление."Благодаря ти, Алекс, за битката. Ти беше по-добър. И само едно нещо ми минава през ума - че трябва да се развия на следващото ниво или да не се бия повече. Толкова е просто, че да бъда най-силният, това е пътят. Благодаря ти. Ще се видим в залата."

Перейра вече е 8-1 в октагона със забележителни победи над множество бивши шампиони на UFC, включително Шон Стрикланд, Израел Адесаня, Ян Блахович, Джамахал Хил и Иржи Прохазка на два пъти. 

Какво ще последва предстои да разберем, но всички знаци сочат към сблъсък с претендент №2 в ранглистата Магомед Анакалаев през октомври тази година, когато промоцията ще се завърне в Абу Даби за UFC 308.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес