Зареждане

Иранския Хълк победил COVID-19 и ще дебютира в ММА

Иранския Хълк победил COVID-19 и ще дебютира в ММА
Публикувано на: Септември 11, 2020 в 00:00 ч
Саяд Гариби, който е по-известен в социалните мрежи като "Иранския Хълк" сподели, че е победил COVID-19. Напомпания иранец не е доволен от тези, които го предизвикаха за битка, а след това се отказаха. Гариби се надяваше на битка с Ромарио Алвеш, известен като „Бразилския Хълк“, но така и не се стигна до сблъсък. Говореше се и за битка между Саяд и Мартин Форд, но и това остана само приказки.

Вижте още - Удар! Иранския хълк подписа с BKFC и ще се бие с голи ръце

Миналата година организацията за битки с голи ръце / BKFC / обявиха, че са подписали с него, но и тук нямаше развитие. В своя акаунт в социалните мрежи Гариби сподели, че ще направи своя дебют в бойните спортове в Германия с някоя от местните им организации. Ето какво още написа Гариби:

Вижте още - Иранския хълк изригна: Ще унищожа всеки, който ме предизвика в ММА

Може много пъти да имате житейски проблеми, но никога не трябва да се отказвате.  С появата на коронавируса продължих да тренирам в карантинни условия, но аз, както много хора по света, трябваше да се справя с този вирус. Победих този мрачен вирус и сега се върнах към тренировките си още по-силен и никога няма да спра. 

Вижте още - Запознайте се с Иранският хълк, който иска да дебютира в ММА

Победих COVID-19 и сега ще се върна, за да отмъстя на всички, които ме предизвикаха, а след това се отказаха. От бразилския хълк до този от Полша. Бях обещал да не бъда активен в никоя от социалните медии до битката, но този път официално ще направя първата си битка с организация в Германия до края на годината. Всичко най-добро на хората от Иран и на моите фенове по света.





Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес