Зареждане

Запознайте се с Иранският хълк, който иска да дебютира в ММА

Запознайте се с Иранският хълк, който иска да дебютира в ММА
Публикувано на: Ноември 27, 2018 в 11:45 ч
Преди няколко дни световните медии запалиха социалните мрежи с новината, че Sajad Gharibi или по-известен като "Иранския хълк" иска да дебютира в ММА и ще се бие срещу друг човек с внушителна физика Martyn Ford, който преди няколко месеца подписа с полската организация KSW. Очаква се Ford да дебютира срещу Sajad Gharibi, като интересното тук е че и двамата нямат никакъв опит в ММА.

Много от вас не знаят кой е Gharibi, но това ще се промени и днес ще разберете доста за него.


Sajad Gharibi е роден на 19 декември в Иран и се занимава с вдигане на тежести още от малък. Неговата физика му печели прякорите  "Иранския Хълк" и "Персийския Херкулес". Gharibi е висок 1.88 и тежи 180 кг. Преди две години в интервю споделя следното:


Първоначално искам да кажа, че съм защитник на моята страна и ще се бия за нея. Всички, които са дали живота си за страната ни, са мои герои. Готов съм да се бия с военните във войната срещу Ислямска държава. Винаги ще бъда войн на моята държава.


Gharibi споделя, че обича да хапва по много риба, месо, плодове и мляко всеки ден между тренировките. Въпреки своята прилика с Hulk, Sajad предпочита да го наричат Rostam-e-Dastan, който е легендарен герой от иранската митология. Gharibi може и да няма опит в ММА, но има опит в борбата, която се радва на голяма популярност в Иран.


Той има над 400 000 последователи в социалните мрежи и доста от тях ревностно го защитават и твърдят, че неговата физика е благодарение на здравите тренировки и диети, които той не разкрива. Ако слуховете са верни, то следващата година ще го видим в клетката срещу Martyn Ford познат като "Кошмар".




Преди известно време Gharibi споделя, че е качил още два килограма:



Ще се справи ли Sajad в клетката ?

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес