Зареждане

Иранския хълк изригна: Ще унищожа всеки, който ме предизвика в ММА

Иранския хълк изригна: Ще унищожа всеки, който ме предизвика в ММА
Публикувано на: Юли 19, 2019 в 08:41 ч
Sajad Gharibi, който е по известен като Иранския Хълк е бесен на Бразилския хълк - Romario, защото е отказал да се бие с него. Преди няколко месеца Gharibi сподели, че влиза в ММА и тръгнаха слухове, че ще дебютира срещу Martyn Ford, но това не се случи. Няколко месеца по-късно стана ясно, че Romario е приел битка и двамата мутанти ще мерят сили в клетката. Днес обаче Sajad споделя, че страхливеца от Бразилия не иска да се бие с него и той ще трябва да си търси нов опонент, но категорично заявява, че ще унищожи всеки:


Приех предизвикателството на Romario "Бразилския хълк" , но скоро разбрах, че този страхливец не иска да се бие с мен в клетката. Трябваше да се сетя, че той няма топки, за да се бие с мен. Той твърдеше, че иска да ми откъсне главата, но това явно е било голяма шега. 

Искаше ми се да се срещна с него в клетката, за да му смажа черепа с крак. Както и да е, аз съм развълнуван за някое добро предизвикателство. Ще бъда готов за всеки, който дойде. Всеки, който се осмели да ме предизвика, ще го унищожа.


Вижте още - Запознайте се с Иранският хълк, който иска да дебютира в ММА


0 споделяния
  Сподели
Мнения в Facebook

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео