Зареждане

Хосе Алдо продължава да тренира усилено

Хосе Алдо продължава да тренира усилено
Публикувано на: Март 19, 2020 в 05:00 ч
Легендарният бивш шампион Хосе Алдо тренира усилено, въпреки че в неговата родина вече има десетки случай на заразени с коронавирус. Алдо не се притеснява от това и призова всички да спазват добра хигиена и да се предпазват. Хосе сподели, че той също взима мерки и хигиената се спазва по най-добрия възможен начин. 33-годишния бразилец е в серия от 2 поредни загуби и за последно го видяхме в клетката през декември миналата година.

Той загуби своята дебютна битка в категория петел от Марлон Мораес, но въпреки това получи шанс за титлата. През май Хосе ще се бие в родината си с Хенри Сехудо на UFC 250 и ще се опита да спечели титла в друга категория. Ето какво сподели Алдо, който е притеснен от това, което се случва в Бразилия и по света:


Добро утро! Продължаваме да тренираме усилено и следим всичко, което започна да се случва у нас. Нека продължим да полагаме правилни грижи и да обърнем внимание на всички предпазни мерки, свързани с нашето здраве и хигиена. 

За момчетата в нашия спорт, в края на краищата имаме пряк контакт помежду си, ще действаме отговорно и ще полагаме всички необходими грижи за хигиената на тренировъчната екипировка, ръцете и всичко останало по най-добрия начин.




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес