Зареждане

Хамзат Чимаев прегази Кевин Холанд за 2 минути

Хамзат Чимаев прегази Кевин Холанд за 2 минути
Публикувано на: Септември 11, 2022 в 07:00 ч
Хамзат Чимаев го направи отново.

Чеченската звезда прегази Кевин Холанд за малко над 2 минути. Двамата се биха в битка до 82 килограма. Срещата им беше подглавна за UFC 279, което се проведе в Лас Вегас. Още от първата секунда Чимаев събори Холанд на земята и двамата започнаха да се надиграват. Чимаев не даде никакъв шанс на своя съперник.

Хамзат приложи D'Arce choke на Холанд и го накара да се предаде, а битката, ако може така да я наречем продължи 2 минути и 13 секунди. В тази среща Холанд не успя да докосне Чимаев. С тази победа Хамзат записа 6-та поредна победа с приключване в UFC.

Той вече е с рекорд 12-0 в ММА и печели всяка среща с приключване. Феновете не спираха да го освиркват заради това, че се провали на кантара. Чимаев не се интересуваше много и няколко пъти казз - Аллах Абкар / Аллах е Велик /.

Хамзат сподели, че не се вълнува от провала на кантара. Той каза, че щял да свали килограмите, но лекарите не му позволили. Чимаев се закани, че ще стане двоен шампион. Холанд от своя страна се раздели със серия от 2 поредни победи.



















Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес