Зареждане

Хамзат Чимаев: Повръщах кръв и мислех, че имам рак

Хамзат Чимаев: Повръщах кръв и мислех, че имам рак
Публикувано на: Март 30, 2021 в 00:00 ч
Хамзат Чимаев сподели, че е бил ужасен когато започнал да кашля кръв. 26-годишния чеченец беше привикан от Дейна Уайт в Лас Вегас, за да получи по-добри медицински грижи. "Borz" не можеше да се възстанови след COVID-19 и лекарите във Вегас го карали да тренира.

Това обаче отново го разболяло и той започнал да кашля кръв. Мрачни мисли налегнали младата звезда и той започнал да вярва, че може да е болен от рак. Чимаев се върна в Чечня, където Рамзан Кадиров му е уредил лекари, които явно са си свършили работата.

Чимаев вече тренира и не мисли за оттегляне от ММА, което обяви преди седмици. В интервю за руските медии младия боец сподели следното:

Да, медицинските грижи в Лас Вегас бяха добри, но ме накараха да тренирам. Справях се добре и след това ми казаха да тренирам кардио. Тогава пак се разболях. Отидох в банята и кашлях кръв. 

Това ме изплаши. Помислих си, че имам рак. Бях болен дълго време и не се оправях. Различни неща ми минаваха през главата. Бях сам в Лас Вегас и ми беше трудно да се справя с всичко това. 

Ще успее ли Чимаев да стигне до титлата ?

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес