Зареждане

Хабиб: Жозе Алдо няма да има връх за втори път

Хабиб: Жозе Алдо няма да има връх за втори път
Публикувано на: Август 22, 2021 в 06:00 ч
Хабиб Нурмагомедов твърди, че легендата Жозе Алдо няма как да има втори връх в кариерата си. "The Eagle" не е съгласен с медиите, които вярват, че Алдо за втори път може да навлезе във върхова форма. Наскоро Жозе успя да победи Педро Муньос с решение и навлезе в серия от 2 поредни победи.

Жозе печели 4 от последните си 7 битки в клетката. Най-доброто от него отдавна вече е в историята, но въпреки това Алдо не се представя зле. Той не успя да спечели титлата в новата си категория и загуби с нокаут от Пьотр Ян преди година.

В интервю за медиите в Русия Нурмагомедов засегна темата с представянето на Алдо и каза следното:

Как Жозе Алдо показва, че има нов връх ? Той беше пребит в битката с Пьотр Ян. Алдо записа 1 победа и всички започнаха да говорят. Нека се бие по същия начин и срещу Ян и тогава ще кажем, че имал нов връх. 

Видяхме какво направи в битката с Ян. Алдо се прикриваше от ударите и чакаше рефера да спре битката. Това показва, че не си във върхова форма. Вкарват ти удари, а ти си в съзнание и не се защитаваш. 

Такива хора са бизнесмени, а не бойци. Те влизат в клетката за пари. Има истински шампиони, които се бият здраво срещу всички. Те не се интересуват от парите, а имат боен дух. 

Няма начин Алдо да има втори връх в кариерата. Може да смятате обратното, но аз съм минал през това. Аз знам по-добре. Вие сте журналисти, а аз боец. 

Прав ли е Хабиб ?

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес