Зареждане

Гвоздеят на TWINS MMA 15 - последната битка на Росен Димитров

Гвоздеят на TWINS MMA 15 - последната битка на Росен Димитров
Публикувано на: Март 3, 2019 в 12:35 ч
На 16-ти март в гр. Перник ще се проведе ММА турнира TWINS MMA 15. Главното събитие в него ще бъде бенефисния двубой на Росен Димитров "Близнака", който ще се изправи срещу австриеца Вили От - носител на два шампионски ММА колана.

Каквото и да се каже за Росен Димитров ще е малко... титлите му са безброй - трикратен световен шампион по Бойно Самбо, европейски шампион по Бойно самбо и Ръкопашен бой, многократен шампион на България по джудо, самбо, шампион по Бразилско жиу жицу, треньор на националния отбор по Бойно Самбо. Има 34 победи на професионалния ММА ринг. Участник в редица международни мачове и гали в едни от най-силните вериги в Европа.
 
Преди време, Росен обяви , че това ще бъде последният му мач и сега е готов за битка.

Ето и какво каза Росен специално за MMA.BG преди срещата - какво го накара да се впусне в нов ММА двубой, защо той е последният, какво мисли за противника си...
 

 
Срещу него ще застане Вили От от Австрия, който има 13 победи в профи ММА кариерата си. С тези победи е завоювал два шампионски пояса в различни категории, чувства се комфортно и в боя в стойка и в боя на земя. Има собствена ММА школа в Австрия в която тренират много ММА и Кикбокс бойци.

Билетите са вече в продажба и са на цена от 15 лв. Могат да бъдат закупени от www.besttickets.bg или на място преди събитието от 19:00 часа на входовете на зала „Борис Гюдеров”(бивша зала „Миньор”).
 

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес