Зареждане

Greg Hardy: Аз съм Спартак, Леонид и Херкулес в едно

Greg Hardy: Аз съм Спартак, Леонид и Херкулес в едно
Публикувано на: Юли 24, 2019 в 07:40 ч
Greg Hardy продължава да се представя добре в клетката и да нокаутира опонентите си в първия рунд. Неговото минало обаче също продължава да го преследва и феновете все още не го приемат топло. Преди години Hardy посяга на своята приятелка, което му коства футболната кариера и сега той има втори шанс чрез ММА. "Prince of War" записа 5 победи с нокаут в първия рунд и 1 загуба с дисквалификация. Миналия уикенд той победи за 45 секунди Juan Adams и в интервю за TMZ, Hardy споделя, че има много хора, които го подкрепят:


Исках да покажа на феновете, че съм корав. Постигнах втората си победа в UFC с нокаут в първия рунд. Чувствам се добре и ще ви кажа, че има доста хора от цял свят, които ме подкрепят и ми показват обичта си. Моите бивши треньори и съотборници ме поздравиха. Хубаво е чувството да се върнеш на място, където всички ти се радват и са горди с теб. Аз съм Спартак, Леонид и Херкулес в едно. 

Създаден съм за такива войни и трябваше да съм в клетката преди години. Аз съм сред най-опасните в света. Връщам се в залата, за да работя по движенията с глава и трябва да съм сигурен, че съм с вдигнат гард. Мисля, че вече хората ми дават шанс да се докажа. Rachael Ostovich ме подкрепи и това значи много за мен. 


Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес