Зареждане

Гейджи: Няма да вляза в боя с Хабиб като кучка

Гейджи: Няма да вляза в боя с Хабиб като кучка
Публикувано на: Октомври 19, 2020 в 00:00 ч
Джъстин Гейджи няма да се щади и ще даде всичко от себе си в най-важната битка в неговата кариера. Този уикенд Гейджи ще обединява титлите в лека категория с безспорният шампион Хабиб Нурмагомедов. Двамата ще се сблъскат в главната битка на UFC 254, което ще се проведе на остров Яс в Абу Даби. 31-годишния временен шампион е в серия от 4 поредни победи с нокаут, в които си заслужи 5 бонуса.

"The Highlight" има основа в борбата и според мнозина ще е най-тежкия тест за непобедения дагестанец. Не е ясно какво ще стане в битката, но едно е сигурно и това е, че ще има зрелище. Гейджи обещава да вкара щети на Хабиб и да се наслади на това. Ето какво сподели още Джъстин пред медиите:

Това е поредната битка. Този път залозите за огромни. Тази битка може да промени моя живот. Готов съм и може да се обзаложите, че няма да вляза в боя като кучка. Хабиб ще бъде на 100% мотивиран заради това, което стана с баща му. Той вярва, както и Тони вярваше, че не мога да го победя. 

Това е опасно, когато си срещу боец като мен. Трябва да го удрям и да вкарам щети. Хабиб не е поемал щети и не иска да поема щети в битките. Ако му вкарам няколко чисти удари, той ще осъзнае, че не го иска и не иска да се бие с мен. Дори и малко да го оцеля, това ще вкара щети. 

В 25-минутен двубой ще вкарам щети по един или друг начин. Не знам, но ще се радвам, когато видя неговата реакция след ударите ми. Да, няколко пъти успяха да го уцелят, но не е получавал щети по тялото и краката от ритници. Хабиб не знае какво е, защото досега никой не е успял да го направи, но аз ще го направя.



Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес