Зареждане

Гейджи: Ако Конър ме победи, никой не може да му откаже двубой за титлата

Гейджи: Ако Конър ме победи, никой не може да му откаже двубой за титлата
Публикувано на: Март 25, 2020 в 08:07 ч
Макар и че изобщо няма нищо потвърдено, слухът за двубой между Джъстин Гейджи и Конър Макгрегър става все по-настойчив и се очаква двамата да се изправят един срещу друг в UFC 252 през юли в Лас Вегас.

Разбира се, ако пандемията от коронавирус спре дотогава.

Вижте също: Коронавирус - как да се предпазим (пълно ръководство)

Ако битката се проведе, то победителят вероятно ще е следващия претендент за титлата.

Хабиб Нурмагомедов в момента е шампион в леката категория и категорично отказа да даде реванш на Макгрегър, освен ако ирландеца не запише поне 10 победи. Гейджи обаче не е ъгласен.

"Мiсля, че трябва да гледаме по-мащабно, когато говорим за това. Примерно аз да се надявам да се бия с победителя между Хабиб и Тони Фъргюсън не е реалистично. Мисля, че трябва да се бия отново, за да стигна до шампионски двубой.

Аз и Конър трябва да се бием, за да докажем кой е претендент номер едно. Ако трябва да се бия с още някой след това, за да докажа претендентското си място, готов съм да го направя, стига да съм сигурен, че след това ще получа шанс за титлата."

Конър Макгрегър вече записа една победа тази година в UFC 246 срещу Доналд Серони, макар и в полусредната категория. Гейджи вярва обаче, че ако Конър го победи, ще докаже на всички критици, че е готов за шампионски двубой.

"Той знае, че ако се бие с мен и ме победи, тогава никой - нито Хабиб, нито Али Абделазиз или който и да е - не могат да му кажат, че не заслужава двубой за титлата. Но ако не се бие с мен, няма да го получи."

Това ли е правилният следващ двубой за Макгрегър?

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес