Зареждане

Георги Валентинов: Това е работа на някой мой недоброжелател

Георги Валентинов: Това е работа на някой мой недоброжелател
Публикувано на: Декември 13, 2019 в 09:59 ч
Източник: NOVA
Българският ММА боец - Георги Валентинов подписал с Белатор в края на октомври вече е освободен от редиците им, съобщи самата организация. 26-годишният Валентинов държи рекорд 21-5 в ММА и тренира заедно с треньора на Конър Макгрегър - Джон Кавана в Ирландия.

Вижте също: Bellator освободиха Георги Валентинов

Карим Зидан, който е журналист от Bloodyelbow, се е свързал с организацията, за да провери статута на Георги и е бил осведомен, че организацията са решили да се разделят с него малко повече от месец, след като той подписа с тях.

Белатор споделят пред журналиста, че освобождават Валентинов заради расистките прояви на феновете, сред които беше и той на мача между България и Англия в същия месец, когато е подписал с агенцията. Тогава Валентинов сподели, че е попаднал на грешното място в грешния час и се разграничи от тях, съобщава NOVA.
 

„Аз съм фен на „Левски", другите хора с мен бяха мои приятели също привърженици на отбора. Ние се познаваме от спорта, те също са спортисти”, коментира Георги Валентинов.

„Единствената грешка от моя страна, която допуснах е, че покрих лицето си, защото беше много студено. Помолиха ме да сложа блузата, за да й направя реклама. Това, че нося черна блуза не означава, че съм расист", разказва той.

„Това, според мен, е работа на някой мой „доброжелател” на когото не му харесва това, че аз успявам. Да подпиша с най-голямата организация в света определено е успех. Журналистът Карим Зидан прави своята дописката по два жълти сайта за клюки”, обясни Валентинов.

„Тренирам в най-голямата зала в света, където имам колеги от много и различни раси. Организацията, която направих, също е работила с бойци от различни раси. Никога не съм членувал в расистки или ксенофобски организации”, завърши Валентинов.


Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес