Зареждане

Firas Zahabi: Мисля, че Conor McGregor се бореше за живота си на UFC 229

Firas Zahabi: Мисля, че Conor McGregor се бореше за живота си на UFC 229
Публикувано на: Октомври 14, 2018 в 19:34 ч
С цялата драма, която се случи на UFC 229 феновете обърнаха повече внимание на това, което се случи след битката, отколкото в самата битка. В двубоя McGregor си послужи с доста непозволени тактики, но и те не успяха да му помогнат. Днес Firas Zahabi реши да коментира точно тях и не е доволен, че тези неща са се разминали на Conor:

Познавам Herb Dean и мисля, че той е страхотен рефер. Той също е и професионален боец и много добре знае какво се случва в клетката. Той си има понятие от джиу-джитсу и от страйкинг, но на McGregor му се размина с доста от непозволените неща, които използва. Всички видяхме, че дори Khabib напусна своя ъгъл и отиде да му търси сметка, защо не го наказва. Един от най-лошите фалове беше, че той го удари с непозволено коляно докато беше по гръб. 

В тази ситуация той трябваше да бъде предупреден или да му се вземеше точка. McGregor държеше мрежата през повече време и това беше може би 7-ми или 8-ми фал за него тази вечер. Преди това той държеше Khabib за шортите. Той беше предупреден, че не трябва да си мушка палеца в мрежата, но го превеше отново и отново. На 2 или 3 пъти държеше Khabib за ръкавиците и отново Khabib уведоми рефера за това.

Той правеше фал след фал и мисля, че поне трябваше да бъде предупреден или да му бъде взета точка. Фаловете бяха твърде много. Защо му трябваше на McGregor да го прави? Всички сме виждали, че в предишните битки не го е правил. Не знам, но според мен той се бореше за живота си. Може би е усетил, че бива доминиран и е използвал всичко възможно за да си помогне. Той може би е бил в паника и ако е така го разбирам. Да се биеш с някой като Khabib, който е тежък и не ти позволява да се движиш е нормално да си отчаян. Никога не си изпитвал такава преса и явно си се паникьосал.

Как си обяснявате всички тези фалове от страна на McGregor ?

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес