Зареждане

Джон Джоунс към трол: Милионер съм и жената ме смазва от ч*кане

Джон Джоунс към трол: Милионер съм и жената ме смазва от ч*кане
Публикувано на: Май 23, 2024 в 22:00 ч
В последно време много тролове налазиха Джон Джоунс, а той им се връзва и губи време да им отговаря. 

Настоящият шампион в тежка категория на UFC е подложен на атака от британските фенове. Те го обвиняват, че бяга от битка с Том Аспинал, който е временен шампион в дивизията. Британците вярват, че Аспинал може да бие Джоунс, който знае това и не иска да рискува. Самият Джоунс преди време призна, че рискът е голям, а наградата малка в битка с Аспинал.

В социалните мрежи се появи чат между Джоунс и трол. Не е ясно с какво тролът е провокирал шампиона, но "Bones" влиза в обяснителен режим. Той се хвали как изкарал 20 милиона долара в последните 4-5 години. Джон реши да открехне завесата на своя личен живот и призна, че неговата жена го смазва от чукане:

"Имам приятели, които са мулти милионери, а някои са милиардери. Имам приятели на върха в армията. Междувременно ти правиш 3D дизайн и нямаш последователи. Вероятно все още се опитваш да изплатиш къщата си. Готов съм да се обзаложа, че живееш в апартамент. 

Но, да, нека се подиграваме на мен. Имах обвинения в домашно насилие преди 4 години, а може би вече са 5 години. Междувременно изкарах 20 милиона долара оттогава. Жена ми все още е с мен и всяка вечер ме смазва от чукане. Животът ми е Гучи. Не е толкова трудно да те намеря.", написа Джоунс към трола.

Трябва ли шампион като Джоунс да си губи времето с тролове ?




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес