Зареждане

Джон Джоунс: Искам да счупя врата на клоунът Израел Адесаня

Джон Джоунс: Искам да счупя врата на клоунът Израел Адесаня
Публикувано на: Октомври 8, 2020 в 01:00 ч
Джон Джоунс и Израел Адесаня продължават словесната война в социалните мрежи. В последните седмици двамата разменят люти обиди и закани, а Дейна Уайт започна да потрива ръце и сподели, че битката между двамата трябва да има. Бившия шампион в полутежка категория се готви за дебют при тежките, но няма нищо против за бой с Адесаня и го призова да подпише договор за битка с него.

Адесаня не бърза да сподели клетката с Джоунс, който е считан за един от най-великите в историята на ММА. "Bones" се ядоса на Адесаня и се закани, че ще му откъсне една ръка в клетката.

Израел от своя страна контрира и заяви, че ще си вкара топките в устата на бившия шампион. Джоунс вече губи търпение и призова Адесаня да подписва, за да може Джон да му прекърши врата в октаогна:

Израел Адесаня говори всеки месец за мен в интервюта. За никого не е тайна, че искам да счупя врата на този клоун. Тази кучка се крие зад неговите треньори и социалните мрежи. Коста загуби от Адесаня още в деня, в който подписа за боя. Пауло просто стоеше пред кикбоксьор и се перчеше за пред камерите. 

Не ме сравнявайте с някой, който не е доказал нищо. Никога не съм бил пращан в нокдаун в кариерата си. Ще сваля Адесаня на земята и ще му счупя нещо. Гледал съм негови битки и моя човек от Бразилия му взе парите за обяд. Ще сваля Адесаня на земята и всичко ще приключи. Нека подпише договора.

Ето и снимките, които Джоунс сподели в социалните мрежи, на които Адесаня лежи на земята след тежък нокаут от Алекс Перейра:





Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес