Зареждане

Джон Джоунс към Адесаня: Ще ти откъсна една ръка

Джон Джоунс към Адесаня: Ще ти откъсна една ръка
Публикувано на: Септември 29, 2020 в 04:00 ч
Бившият шампион в полутежка категория Джон Джоунс се ядоса на Израел Адесаня. Миналия уикенд в Абу Даби видяхме доминантно представяне от шампиона в средна категория, който защити титлата с победа над Пауло Коста. 31-годишния шампион от Нигерия остана непобеден и в интервюто след събитието отново започна да говори за Джон Джоунс.

В последната година двамата не спряха да се обиждат наляво и надясно и да се заканват един на друг. За съжаление на Адесаня, Джоунс не пожела да го чака до 2021 година и остави титлата, за да се качи в тежка категория. "The Last Stylebender" не се е отказал от бой с "Bones", но първо трябвало да говори със своите хора. В социалните мрежи Джоунс реши да му отговори и написа следното:

Искаш да се биеш с мен, но какво ? Качвал си се на ринга над 100 пъти и все още не си готов ? Имаш предимство с годините и приблизително 4 пъти повече опит в бойните спортове. Истината е, че вече си моята п*тка и ти харесва да си непобеден. Видя какво се случи с всички останали. 

Вдигаш с акциите когато говориш за мен и го знаеш. Не искаш реална конфронтация с мен. Аз няма просто да стоя и да водя кикбокс битка с теб. Готвя се за бойци от тежка категория. Буквално ще ти откъсна една ръка. 

Кой би победил в такава битка ?




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес