Зареждане

Адесаня към Джоунс: Ще си вкарам топките в устата ти

Адесаня към Джоунс: Ще си вкарам топките в устата ти
Публикувано на: Октомври 3, 2020 в 16:00 ч
Шампионът в средна категория Израел Адесаня продължава войната на думи с Джон Джоунс. В последните няколко дни двамата подновиха своята вражда в социалните мрежи. Джоунс се закани, че ще откъсне едната ръка на шампиона, който не е съгласен с това твърдение. Адесаня смята, че може да победи бившия шампион в полутежка категория в стойка и на земята.

Вижте още - Джон Джоунс към Адесаня: Ще ти откъсна една ръка​​​

Израел е готов да сподели октагона с Джоунс през 2021 година, но Джон не му вярва. Двамата размениха серия от постове в социалните мрежи. Ето едни от най-интересните неща, които си написаха:

Израел Адесаня: Все още сме 2020 година и скоро ще навлезем в 2021 година. Джоунс, ще си го получиш. Той е 12 години в UFC и през последните 7 години говореше за качване при тежките. Готов ли е за тежка категория ? Джоунс е моя най-голям фен. Той е голяма кучка и ще го чукам без кондом. 

Всичко приключи за теб, синко. Отивай си в стаята, Джонатан. Той не може да бъде себе си. Ще го нокаутирам. Ако опита събаряне, ще го обеся. Аз съм змей. Ще видите. Живота на Джоунс е една лъжа. Аз говоря истини, а той живее в лъжи. Ромеро, Коста и Джоунс са актьори. 

Искам да се бия с истински боец като Каноние. Следя Джоунс от UFC 94. Той прави едни и същи грешки. Бях му фен и го защитавах. Вече знам как да те приключа. Какъв обрат на съдбата. Това е като едно аниме, но в реалния живот. Ще вкарам топките ми в устата му. 

Нека сега видим и какви бяха отговорите от страна на бившия шампион в полутежка категория:

Джон Джоунс: Адесаня говори за мен във всички интервюта, но не иска да се бие с мен. Той е кучка. Ще се бием ли през 2021 година ? Нали каза, че ще се бием във всяка категория. Чакам те. Светът е в очакване. Няма начин Бог да позволи да загубя от змей като теб. 

Моята гордост не ми позволява да спра да отговарям на този клоун. Ядосвам се на себе си, защото споря с човек, който гледа анимации. Извинявам се на феновете, че му падам на нивото. 








Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес