Зареждане

Джеф Нийл нокаутира Висенте Луке в Лас Вегас

Джеф Нийл нокаутира Висенте Луке в Лас Вегас
Публикувано на: Август 7, 2022 в 07:20 ч
Джеф Нийл успя да нокаутира Висенте Луке в Лас Вегас.

Двамата се биха в подглавната битка на UFC Vegas 59, което се провежда в Лас Вегас. Битката им беше в полусредна категория и завърши в третия рунд.

Първия рунд протече под диктовката на Джеф Нийл. Той успя на няколко пъти сериозно да нарани Луке. Джеф прати бразилеца в нокдаун и вкара два пъти повече значителни удари от него. В края на рунда Нийл разклати бразилеца, който остана на крака. Много добър рунд за Нийл и разочароващ за Луке.

Втория рунд беше доста равностоен. Луке не спираше да пресира и да точкува, но Нийл не му оставаше длъжен. В този рунд Джеф успя да отбележи събаряне, но бразилеца веднага се изправи. Трудно е да се каже кой спечели рунда, но определено Луке изглеждаше много по-добре, отколкото в първия рунд.

В третия рунд Нийл отново се представи на много високо ниво. Той нараняваше бразилеца със своето ляво кроше. Нийл успя да нарани сериозно Луке, който се опря на мрежата. Джеф му вкара комбинация от 8 ъперкъта, след което му вкара и ляво кроше. Луке падна на земята по лице и това беше всичко.

Джеф Нийл нокаутира Висенте Луке в третия рунд. За първи път в кариерата си Луке губи с нокаут. С тази победа Нийл навлезе в серия от 2 поредни победи. Той си пожела битка с Гилбърт Бърнс.

Луке от своя страна навлиза в серия от 2 поредни загуби.













Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес