Зареждане

Dustin Poirier: Преговорите за битка с Nate Diaz бяха кошмарни

Dustin Poirier: Преговорите за битка с Nate Diaz бяха кошмарни
Публикувано на: Октомври 22, 2018 в 18:43 ч
Dustin Poirier и Nate Diaz трябваше да се бият в подглавната битка на UFC 230, но Poirier се оттегли заради контузия и битката пропадна. Още от самото начало не беше ясно дали двамата ще се бият, защото Diaz постоянно отричаше и заявяваше, че няма да се бие. Сега Poirier проговори и сподели, че преговорите са били кошмарни:


Дори нямахме време да говорим, защото нещата постоянно се променяха. Първо битката беше официална, а после уж нямаше да стане. Голяма лудост беше всичко това. В последствие искаха да я направят от 3 на 5 рунда. Трудно е да се водят преговори с Nate. Първо преговаряхме за битка в категория до 155 паунда, а после до 165 паунда и аз се съгласих. Предложиха ни да оглавим събитието и аз се съгласих, но той продължи да води преговори. UFC загубиха главната си битка, но той вместо да приеме продължаваше да ни мотае и да иска всичко да се случи по неговия начин.

Всички фенове говорят, че съм изпуснал шанса си, но те не знаят как стават нещата с нашите договори. Няма да получа % от платените гледания в битка срещу  Nate Diaz. Не приех битката с него заради парите, а защото беше голяма възможност. Преговорите бяха кошмарни. Честно казано сега съм насочил погледа си към всички. Вече казах, че искам да се бия с най-добрите и да стана шампион. Искам да се бия в битка, която има смисъл и все още вярвам, че с Nate битката е смислена. 

Ако от UFC се съгласят да му платят, то може би ще се бием. Все още не знам какво ще стане, но чакам само големи битки. Доста неща се случваха зад завесите и дори не бях сигурен, че ще се бием. За съжаление се оттеглих, но все още искам битката, ако от UFC я организират отново.


Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес