Зареждане

Дос Сантос: Битките на острова ще са като филм с Жан-Клод

Дос Сантос: Битките на острова ще са като филм с Жан-Клод
Публикувано на: Април 10, 2020 в 05:00 ч
Бившият шампион в тежка категория на UFC, Жуниор дос Сантос се вълнува много от идеята на Дейна Уайт, който сподели, че е наел частен остров, където ще се провеждат бъдещите събития на UFC. В момента има доста органичения около коронавируса и Уайт е прибягнал до този вариант, като сподели, че имат самолети, с които ще взимат международните си бойци и ще ги събират на острова.

Вижте още - UFC ще провеждат събитията си на частен остров​​​

Не е ясно до колко тази идея е осъществима, но Жуниор иска да е част от нея и да се бие на острова. Той се вълнува, защото това е като филм на Жан-Клод Ван Дам. Ето какво сподели дос Сантос, който е в серия от 2 поредни загуби:


Чувствам се като лъв затворен в клетка, без да мога да намеря цел. Отброявам дните, които остават до завръщането ми в действие, имам толкова много работа. Това също ме накара да се замисля колко важна е свободата на живите същества. Това са неща като по филмите. Това много ме развълнува. 

Всичко е възможно за тези момчета. Вижте къде се намираме, къде отива ММА, всичко е заради този начин на мислене - да свършите нещата. Както казах, това е като по филмите, това е онзи филм на Жан-Клод Ван Дам, в който събират на този остров момчета от различни краища на света, всеки от които представлява различно бойно изкуство. 

Това са корените на MMA. Ще бъде невероятно, ако наистина се случи. Дейна, това е нещото, за което ти говоря. Нека го направим. Всички ще стоят по домовете и ще ни гледат как се пребиваме от бой. Организирайте го.



Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес