Зареждане

UFC ще провеждат събитията си на частен остров

UFC ще провеждат събитията си на частен остров
Публикувано на: Април 7, 2020 в 07:06 ч
Докато всяка голяма организация в бойните спортове отменяше събитията си за неопределено време поради пандемията COVID-19, президентът на UFC работеше неуморно, за да спаси събитията си. Дейна Уайт даде интеврю за ТМZ и сподели, че неговата организация, която е най-голамата в света на бойните спортове започва да работи на пълни обороти от 18-ти април с първото си събитие, коетo e UFC 249.

Организацията успяха за няколко седмици да наредят новата бойна карта за 18-ти април и всяка седмица ще правят събитие, както беше преди вируса. Ето какво точно каза Уайт пред TMZ:


На ден или два съм от наемането на частен остров. Имам частен остров, който съм обезпечил. Вкарваме инфраструктурата сега, така че ще започнем да правим международните двубои с международни бойци. Тъй като няма да успея да вкарам международни бойци в САЩ, имам частен остров, на който ще започна да ги събирам всички и да правя международни двубои оттам. Така че от 18 април UFC се възстановява и работи. Ние имаме свои самолети и всичко. Те ще летят, за да взимат бойците и да ги събирират на острова. 

Хабиб беше попаднал в средата на това нещо, докато светът продължаваше да се променя, всеки ден, и аз се опитвах да резервирам места. Не вина на Хабиб- не е виновен никой. Това е нещо, за което никога не бихте могли да се подготвите, планирате или дори да мечтаете, че нещо от това е възможно.

Всички ще бъдат предварително тествани и тествани и тествани. Ще се уверим, че на 100 процента са здрави спортисти, здрави хора от комисиите, здрави съдии и рефери. Всички там трябва да са здрави. Ще се уверим, че всички са в безопасност преди, по време и след двубоите. Медиите чули нещо от подкаста на Роуган и вече измислят истории. Джо Роугън ще е там.
0 споделяния
  Сподели
Мнения в Facebook

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес