Зареждане

Доминик Крус: Конър Макгрегър е най-добрият боксьор в ММА

Доминик Крус: Конър Макгрегър е най-добрият боксьор в ММА
Публикувано на: Август 5, 2022 в 12:00 ч
Бившият шампион на UFC в категория петел Доминик Крус (24-3) вярва, че Конър Макгрегър (22-6) е най-добрият боксьор в ММА, защото често нокаутира бойци в  стойка. Много бойци твърдят, че няма по-добър бокс в ММА от техния, но Крус дава първото място на звездата от Ирландия.

Не може да се отрече, че Макгрегър има прецизни удари, с които мачкаше наред във върховата си форма. В последните години Макгрегър се представя слабо и печели само веднъж в последните си 4 битки за UFC.

"The Notorious" печели с нокаут 19 от 22-те си победи в клетката. Крус е считан за едно от най-големите величия в категория петел. Той работи и като коментатор за UFC. Доминик определено знае какво говори и вярва, че Макгрегър има най-добър бокс в ММА.

„Кой е най-добрият боксьор в ММА ? Добър въпрос. Не мога да кажа. Има достатъчно добри бойци в ММА, които се бият, а не просто се боксират. Кой има най-ефективните удари ? Мисля, че Конър Макгрегър. 

Той нокаутира много хора. Конър има страхотни контраатаки. Боксовите му умения са особено очевидни срещу Еди Алварес. В тази битка неговият бокс изглеждаше по-остър от всякога. 

Макгрегър е левичар и затова може перфектно да използва всички тези трикове от бокса.,” каза Круз в интервю за MMA Crazy. 

Конър ли е най-добър боксьор в ММА ?




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес