Зареждане

Dominick Reyes за победата срещу Ovince Saint Preux: 'Нямаше как да стане по-добре'

Dominick Reyes за победата срещу Ovince Saint Preux: 'Нямаше как да стане по-добре'
Публикувано на: Октомври 23, 2018 в 10:21 ч
На UFC 229 изгряващият талант в полутежка категория Dominick Reyes се изправи срещу Ovince Saint Preux.

Reyes влезе в UFC след като отбеляза 6-0 в по-малки организации. В UFC победите обаче не спряха. Бившият колежански футболен играч успя да довърши първите си трима опоненти още в първите рундове - с два нокаута и един събмишън. След успехите си Reyes искаше по-сериозен опонент и на UFC 229 успя да сбъдне мечтата си. Срещу Saint Preux той щеше да се тества, но победата щеше да го изстреля до нови висини.

Все пак, Reyes успя да доминира Saint Preux през цялото време.

"Нямаше как по-добре да стане. Замислете се, ако го бях довършил в първия рунд, същите въпроси щяха да продължат да съществуват. Хората щяха да си казват 'О, не знаем нищо за уменията му. Не знаем как се защитава, не знаем колко е издръжлив.' Като продължихме три рунда, мисля отговорих на някои от въпросите."

Dominick Reyes спечели срещата със съдийско решение, но изглеждаше сякаш беше нокаутирал Saint Preux още преди последния гонг, но реферът не беше спрял срещата навреме. И въпреки че Reyes вярва, че противникът му е бил аут, все пак е доволен, че не е продължил с ударите.

"Знаеш когато удариш топката правилно или удариш някого както си трябва. Просто се усеща. После видях тялото му как пада - разбрах, че всичко е приключило. Освен това знаех и колко време остава. Мисля, че бяха под 10 секунди. Всякакви допълнителни удари бяха просто ненужни. Знаех, че всичко е приключило. Исках да го приключа, но такава беше ситуацията. Имах възможност и действах."

Dominick сега се надява да се изправи срещу някой от топ 5 на полутежката категория, като му се иска това да се случи може би на UFC 232 през декември, където може да бъде заместник за срещата между Jon Jones и Alexander Gustafsson.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес