Зареждане

Дейна Уайт: Не очаквах Чимаев да прегази Холанд

Дейна Уайт: Не очаквах Чимаев да прегази Холанд
Публикувано на: Септември 25, 2022 в 00:00 ч
Президентът на UFC Дейна Уайт сподели впечатленията си от битката между шведския боец ​​от чеченски произход Хамзат Чимаев и американеца Кевин Холанд.

Двамата бойци премериха сили на UFC 279, което се проведе преди 2 седмици в Лас Вегас. Първоначално Чимаев трябваше да се бие с Нейт Диас, но се провали на кантара. Нейт отказа битката, а от UFC навиха Холанд да се изправи срещу Чимаев с 24 часа предизвестие.

В резултат на това Холанд беше прегазен и дори не успя да вкара удар на своя съперник. Уайт засипа с похвали Кевин, който преди няколко дни обяви, че се оттегля от ММа. Дейна разкри, че не е очаквал Чимаев да бие толкова лесно американеца.

„След като гледате тази битка, разбирате, че битката между Чимаев и Диас… нямаше да е добра. 

Знам, че феновете са ядосани на Хамзат, защото не успя да влезе в категорията. Но, о, Боже! Какво направи на Кевин Холанд. Видяхте ли снимката на Кевин в деня след битката, където очите му са червени от шибаното задушаване ? 

Невероятно е. Обичам Кевин. Той беше на пресконференцията и каза: "Да, точно това очаквах." Не, мамка му, не го очаквах. Ще излъжете, ако ми кажете, че сте очаквали Хамзат да унищожи Холанд.

Не го вярвам. Кевин е адски лош човек“, цитираха Уайт от MMAJunkie.

Кевин определено не е лесен съперник. През 2020 година той записа 5 поредни победи, като в една от тях нокаутира легендата Жакаре Соуса.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес