Зареждане

Дейна Уайт: Горкият Майкъл Чандлър иска да чака Макгрегър

Дейна Уайт: Горкият Майкъл Чандлър иска да чака Макгрегър
Публикувано на: Юни 21, 2024 в 02:00 ч
Дейна Уайт все още очаква следващата битка на Майкъл Чандлър да бъде срещу Конър Макгрегър.

Чандлър (23-8 MMA, 2-3 UFC) ще трябва да прояви още повече търпение, след като Макгрегър се оттегли от главната битка на UFC 303 на 29 юни поради контузия. Степента, нито естеството на контузията на Макгрегър не бяха разкрити, но "The Notorious" е убеден, че той ще се бие отново.

Главният изпълнителен директор на UFC, Уайт, е готов да даде на Чандлър всичко, което иска. Дейна прогнозира, че бившият претендент за титлата вероятно ще изчака Макгрегър (22-6 MMA, 10-4 UFC). Много фенове смятат, че това не е правилен ход, защото Майкъл е неактивен вече 2 години.

„Мисля, че горкият Чандлър иска да изчака Конър Макгрегър. Каквото и да иска, ако иска да се бие това лято, ние ще направим каквото иска. Той е един от най-великите спортисти, с които съм работил. Чандлър е добро човешко същество и много го харесвам. Каквото и да иска да направи, ние ще го измислим.", сподели Уайт.

Наскоро Чандлър даде изявление, в което призова феновете да не го съжаляват за дългото чакане. Чандлър не се е бил от загубата със събмишън от Дъстин Порие през ноември 2022 година.




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес