Зареждане

Derrick Lewis: Мислех, че победата ще бъде за Благой Иванов

Derrick Lewis: Мислех, че победата ще бъде за Благой Иванов
Публикувано на: Ноември 4, 2019 в 00:00 ч
Благой Иванов - Багата се представи добре срещу Derrick Lewis и показа завидна издръжливост, с която впечатли всички в Медисън Скуеър Гардън. Багата на няколко пъти успя да събори на земята "Черния звяр" и опита да го събмитне, но не се получи. Битката им беше абсолютна война, в която Lewis вкара доста тежки удари, но и Благой му ги върна.

Противно на очакванията срещата им стигна до съдийско решение, което беше раздоено в полза на Lewis - (30–27, 28–29, 29–28). Това решение от съдиите на отговаря на показаното от двамата в клетката и мнозина изгирнаха, че Багата е бил ограбен, както и той самия сподели в интервю. Всъщност Derrick също вярва, че победата е трябвало да бъде за Иванов и в интервю сподели, че казал на неговия треньор, че е загубил битката:


Не исках да ми свършва въздуха и заради неговите движения и всичко останало не мисля, че можех да се справя по-добре. Исках да съм търпелив, защото знаехме, че той играе на контра. Той се опитваше да вкарва лявото кроше и аз внимавах за него. 

Наистина бях изненадан от това, че той пое толквоа много щети и не падна в нокаут. Виждах, че той понякога беше разклатен, но не падна и аз не знаех какво повече на направя. Тогава реших да опитвам да го удрям в дупката, която има на гърдите. 

Да, ще се бия с Blaydes, но не мисля, че той е толкова корав, колкото това момче с дупката на гърдите. Не бях в беда от тези опити за събмишън, но го подлъгах, че ще ме накара да се предам, а след това го изхвърлих от себе си. 

Разбира се, че бях притеснен от решението и започнах да мисля колко пъти ме свали на земята и колко удари ми вкара. Казах на моя треньор, че няма да е раздвоено решение, а победа за Иванов. Продължавах да казвам на моя треньор, че Благой ще ме победи. 





Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес