Зареждане

Деметриус Джонсън и Еди Алварес ще се бият в ОNE през април

Деметриус Джонсън и Еди Алварес ще се бият в ОNE през април
Публикувано на: Януари 24, 2021 в 01:00 ч
Бившите шампиони на UFC, Деметриус Джонсън и Еди Алварес се завръщат в клетката на азиатската организация ONE Championship. Двамата ще се бият в една вечер на събитие, което ONE ще проведат на 7-ми април.

Деметриус Джонсън ще се бие за титлата в категория муха срещу шампионът Адриано Мораеш. Първоначалните планове за битката им бяха в края на следващия месец, но това се промени.

Джонсън е с рекорд 30-3-1 в ММА и се намира в серия от 3 поредни победи. Той приключва 17 от своите битки и не е губил с приключване в ММА. Деметриус успя да спечели турнира на ONE в категория муха, след като победи Киняд в края на миналата година.

Мораеш от своя страна е с рекорд 18-3 в ММА. Той приключва 12 от своите битки и не е губил с приключване в клетката. За последно той успя да победи Еустакио и си върна титлата в началото на 2019 година.

Еди Алварес от своя страна ще мери сили с Юри Лапикус. Еди е с рекорд 30-7-1 в ММА и в края на 2019 година прекъсна серия от 2 поредни загуби с победа над Едуард Фолаян.

Алварес може да си заслужи шанс за титлата, ако спечели в тази среща. Лапикус е с рекорд 14-1 в ММА и в края на миналата година загуби в битка за титлата от Кристиан Лий, който го нокаутира в първия рунд.





Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес