Зареждане

Дъстин Порие иска трилогия с Конър Макгрегър през лятото

Дъстин Порие иска трилогия с Конър Макгрегър през лятото
Публикувано на: Март 2, 2021 в 15:00 ч
Дъстин Порие е готов да направи третата битка с Конър Макгрегър. "The Diamond" иска няколко седмици почивка, след които ще започне да тренира. В края на януари видяхме втората битка между двамата бивши шампиони, които се биха в лека категория.

Порие успя да нокаутира Макгрегър във втория рунд, а битката им влезе в топ 3 на най-продаваните срещи в историята на UFC. Taка Конър и Дъстин си размениха по една победа с нокаут и сега трилогията е неизбежна.

Дейна Уайт вече изяви желание да я организира, а Конър и Порие се съгласиха в социалните мрежи. Дъстин осъзнава, че ще направят много пари в трилогията и е готов за нея през лятото:

Конър Макгрегър иска трилогията и аз я искам. Сега опитваме да направим нещата правилно. Това ще е голяма битка. Той ме нокаутира и аз го нокаутирах. Това ще е една от най-големите битки за 2021 година, а може би и в историята. 

Има смисъл в тази трилогия и много пари. С боец като Макгрегър искаш да има фенове в залата, дори и да са малко. Ще бъде напълно различна битка. Първите две битки бяха различни и третата ще бъде такава. 

Ще направя някои подобрения. Ще го накарам да гадае. Целя се в завръщане през юни или юли. Ще видим какво ще стане. Нека се насладя малко на живота в Луизиана, а след това ще се върна във Флорида, за да тренирам. 

Кой ще спечели тази трилогия ?



Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес