Зареждане

Cyborg нападна Nunes: 'Аз съм натискът'

Cyborg нападна Nunes: 'Аз съм натискът'
Публикувано на: Ноември 15, 2018 в 08:57 ч
За малко да пропуснем тази новина заради вълнението покрай втората среща между Jon Jones и Alexander Gustafsson, но подглавното събитие на UFC 232, което ще е сблъсък между шампионката в категория петел Amanda Nunes и шампионката в категория перо Cris Cyborg, ще бъде просто лудница. Cyborg ще се изправи срещу навярно най-трудната си опонентка до момента. Ако победи, ще затвърди позицията си като най-великата състезателка в категория перо на всички времена. Ако Nunes обаче отбележи победа, тя ще добави още една титла към колекцията си, както и още една победа над суперзвезда към резюмето си - тя вече има по една срещу Miesha Tate и Ronda Rousey.

Cyborg обаче е подготвена и уверена преди срещата. Тя е решена да покаже на Nunes неочаквани неща.

"Тренирам за всичко. Имам пет рунда. Виждал съм други да се бият с Amanda и знам, че обича да натиска. Не ѝ допада обаче, когато натискът идва от противника. Е, аз съм натискът. Когато отправи най-добрия си удар към мен, ще я натисна. И ще го усети."

UFC 232 ще сложи край на тази година - то ще се проведе на 29-ти декември и ще се предава пряко по спортния канал Max Sport 2.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес