Зареждане

Cris Cyborg: Стоях в UFC и гледах как Bellator подписват с най-големите таланти

Cris Cyborg: Стоях в UFC и гледах как Bellator подписват с най-големите таланти
Публикувано на: Септември 14, 2019 в 00:00 ч
Качил: DoloR 
Преди няколко седмици бившата шампионка в категория перо на UFC Cris Cyborg сподели, че е подписала договор с Bellator, който ще я направи най-скъпоплатената жена в ММА. Бразилката си тръгна със скандал от UFC, след като обвини Dana White в лъжи и от нейния екип пуснаха обработено видео, на което твърди, че той винаги лъже.

Cyborg се извини, но това вбеси доста White и той веднага сподели, че никога повече няма да работят с нея, защото и без това било трудно да се работи с бразилката. Cyborg е преговаряла с доста организации, но в крайна сметка е избрала Bellator, защото там са най-големите таланти в света:


Bellator е мястото, на което исках да отида. Преди години работихме заедно със Scott Coker в Strikeforce и той винаги намираше най-добрите таланти. Хората казваха, че Strikeforce нямат добри бойци като UFC, но видяхте как ние отидохме в UFC и станахме шампиони. 

Daniel Cormier, Tyron Woodley, Ronda Rousey и дори Amanda Nunes  се биха за Scott Coker преди от UFC да знаят кои са те. В UFC нямат категория перо за жените. Точно заради това Nunes се върна в категория петел, след като спечели титлата в перото. Тя няма да защитава титлата си в категория перо цяла година. 

Scott намираше талантите преди от UFC да знаят кои са те. Точно заради това той направи успешна категория перо в Bellator. Прекарах цели 4 години в UFC и опитвах да създам категория перо, само за да гледам как най-големите таланти подписваха с Bellator. 

Чаках по 15 месеца за битка, защото всички талантливи момичета бяха в Bellator. Мисля, че двете с Julia Budd ще направим страхотна битка. Тя е завършен боец и ще бъде историческа битка за моята кариера. 




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес