Зареждане

Боец на UFC прати в болница Сергей Харитонов заради дълг

Боец на UFC прати в болница Сергей Харитонов заради дълг
Публикувано на: Ноември 15, 2020 в 00:00 ч
Боецът на UFC, Адам Яндиев преби жестоко своя колега Сергей Харитонов в Москва. Двамата били заедно на спортно събитие в московския спортен комплекс Лужники. Адам и Сергей излизат от арената и влизат в гардеробна, където започват да спорят за дълг от 25 000 долара, които Яндиев дължал на Харитонов.

Това явно вбесява Яндиев и той започва да удря Харитонов, който през това време е с ръце в джобовете. Адам го сваля на земята, където му вкарва още удари. За щастие двамата биват разтървани, а Харитонов е закаран в болница, където ще се наложи да го оперират.

Малко по-рано в същата вечер Яндиев пребил и Руслан Абдо, който е ММА боец при аматьорите и приятел на Харитонов. Атаката над Абдо също е заснета от камерите. Абдо твърди, че Яндиев използвал бокс при атаката над Харитонов, но това не е потвърдено. Адвоката на Харитонов споделя, че неговия клиент е със счупен нос и комоцио. Яндиев е бил задържан от полицията.

32-годишния Яндиев се състезава в средна категория и е с рекорд 9-1 в ММА. Той беше непобеден и го привлякоха в UFC, където дебютира през 2018 година срещу Джонсън и загуби със събмишън. Това беше последната му битка и той възстановяше контузия. Различни медии твърдят, че Яндиев вече не е боец на UFC, но това не е така, защото той все още фигурира в сайта на организацията в листата с бойците.

40-годишния Харитонов от своя страна се бие в тежка категория и е сред най-известните бойци в Русия. Той е с рекорд 32-8-2 в ММА и преди няколко дни победи с нокаут Томпсън, с което стана шампион в тежка категория на Parus Fight Championship. Ето видео от случката:


Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес