Зареждане

Харитонов за А. Емеляненко: Пиян чувал с ла*на

Харитонов за А. Емеляненко: Пиян чувал с ла*на
Публикувано на: Септември 27, 2023 в 02:00 ч
Всеки знае, че Сергей Харитонов не е голям фен на своя враг Александър Емеляненко.

Двамата имат вражда, която продължава дълги години. През 2006 година Емеляненко и Харитонов се биха на PRIDE в Япония. Тогава Александър спечели с нокаут в първия рунд. Оттогава не спира да се говори за реванш, който все още не се случва.



Преди няколко дни Сергей се завърна в клетката и успя да нокаутира Тиаго Кардосо. Това беше 3-тата му поредна победа. Сергей е активен и печели битки на високо ниво. Не може да кажем същото за Александър, който в момента лекува своя алкохолизъм.

Сергей няма нищо против да направи реванш с Емеляненко, но иска да му платят. Ето какво за Сергей за Александър:

„За мен Александър Емеляненко е копеле, измет. Познавам го от онези години, когато вие още не го познавахте. Не си променям мнението. Това е позор за нашия спорт. Битка с му Ершов ? Набиха алкохолика  по главата. Неговата победа е мътна история. 

Наша втора битка ? Да, какъв вид да бъде ? Ако ми платят пари, ще изляза. Нека се лекува, можем да го организираме по всяко време без проблеми. Но отново, става дума за пари. Защо да се бия с този пиян чувал лайна ? Аз съм активен спортист. Защо да се бия с полумъртви алкохолни паразити ?

 Той е градинско плашило. Всеки знае какъв ще е резултатът. Ако искате да го видите, платете. Трябва да платите пари за шоуто. Обичам парите, обичам ги. Ако някой плати за битката ни, това е страхотно.“, каза Харитонов.

Има ли смисъл от реванш между тях ?





Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес