Зареждане

Айлин Перес: Изкарвам повече в OnlyFans, отколкото в UFC

Айлин Перес: Изкарвам повече в OnlyFans, отколкото в UFC
Публикувано на: Ноември 26, 2023 в 08:00 ч
Айлин Перес наскоро изненада мнозина, след като разкри, че доходите й от OnlyFans надвишават приходите й от битка в UFC.

След победата си в UFC Vegas 82, Перес се възползва от възможността да спомене своя OnlyFans акаунт. Tя реши да направи своето съдържание свободно достъпно за своите последователи. Откакто направи своя абонамент безплатен след победата си, Перес отчете значителен приток от регистрации и дарения.

В рамките на краткия период от няколко дни тя натрупа зашеметяващите $30 000 долара. Тази сума надхвърли $24 000 долара, които тя спечели от неотдавнашния си мач в UFC. Споделяйки историята на финансовия си успех в The MMA Hour, Перес отбеляза:

„Продължавам да се развивам с това. За няколко дни изкарах над $30 000. Всеки път, когато се бия, ще продължи да се умножава. Просто ще бъде по-добре всеки път, когато се бия. Получих $24 000 за битката, защото съм на първия си договор с UFC.

 Докато продължавам да се бия, ще ми плащат все повече и повече. Надявам се, че със следващия договор ще получа повече пари.", сподели Перес.

Кариерата на Айлин Перес в бойните спортове може да се похвали с рекорд от 9-2 като професионалист. Освен това тя държи рекорд от 2-1 за UFC. 29-годишната състезателка от Аржентина се бие в категория петел и се намира в серия от 2 победи.



Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес