Зареждане

Арестуваха Хорхе Масвидал за атаката над Ковингтън

Арестуваха Хорхе Масвидал за атаката над Ковингтън
Публикувано на: Март 24, 2022 в 11:00 ч
Звездата на UFC Хорхе Масвидал беше арестуван за предполагаемата си атака срещу Колби Ковингтън по-рано тази седмица в Маями. Ковингтън бил навън на вечеря в понеделник вечер в ресторант Papi Steak в Маями. 

Очевидно Хорхе Масвидал е бил уведомен за местоположението на Колби и го е изчакал да излезе от заведението. Според различни източници, когато „Chaos“ си проправил път навън, той е бил нападнат от „Gamebred“, който е имал четирима или петима други мъже със себе си. 

Вижте още - Ковингтън може да пусне жалба срещу Масвидал​​​

Адам Вайс беше очевидец на инцидента и сподели следния разказ за това, което видял по време на интервю с WPLG Local 10: 

„Един човек го удари (Колби) три или четири пъти в лицето. Удивително е, че това, което се открояваше, беше как той не падна (от ударите).” 

Въпреки че Хорхе Масвидал не беше арестуван незабавно, полицията в Маями потвърди, че разследва инцидента. Всичко това се промени днес, когато „Gamebred“ беше задържан от полицията за действията му. 

Масвидал има две обвинения срещу себе си. Едно за нападение, както и за престъпно поведение. Гаранцията на Масвидал е 15 000 долара. Ковингтън и Хорхе се биха в началото на месеца в Лас Вегас. В срещата им Ковингтън доминира и спечели с решение. 









Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес