Зареждане

Ковингтън може да пусне жалба срещу Масвидал

Ковингтън може да пусне жалба срещу Масвидал
Публикувано на: Март 24, 2022 в 01:00 ч
Хорхе Масвидал може да бъде изправен пред проблеми със закона след атаката над Колби Ковингтън. Бившият временен шампион на UFC в полусредна категория бил на вечеря с "The Nelk Boys" в ресторант Papi Steak в Маями Бийч, Флорида. Явно Масвидал разбрал за това и решил да потърси отмъщение срещу своя бивш най-добър приятел.

Вижте още - Масвидал нападнал Колби Ковингтън на улицата и му избил зъб?

Твърди се, че 37-годишният Масвидал е „дотичал до Ковингтън отляво и без предупреждение го ударил два пъти в лицето с юмрук“, се казва в доклад от полицейското управление на Маями Бийч. Най-лошото копеле в UFC е изправен пред евентуално обвинение за инцидента, според полицейските документи, получени от MMA Fighting. 

Вижте още - Свидетел: Масвидал удари Колби 3-4 пъти в лицето

Ковингтън също твърди, че е чул Масвидал да казва: „Не трябваше да говориш за децата ми“ по време на атаката. В полицейския доклад Колби твърди, че е избягал, след като е видял „други трима или четирима неизвестни мъже“ да се приближават по „агресивен начин“, преди да потърси убежище в ресторант Papi Steak, „където се е свързал с полицията“. 

В полицейския доклад се добавя, че Ковингтън е счупил свой преден зъб и в резултат на това е получил лека травма на лявата китка. Твърди се също, че Ковингтън е идентифицирал Масвидал по звука на гласа му, като е разпознал и неговата запазена марка къдрава коса, стърчаща от качулката му, се добавя в доклада.

Според полицейския доклад Масвидал е заподозрян в престъпление, а Ковингтън може да пусне жалба и да търси правата си в съда, ако реши да продължи въпроса. Не е ясно какво ще предприеме Колби, който не спира да се подиграва на Масвидал след битката им.

Двамата се биха в началото на месеца в Лас Вегас. В срещата им Ковингтън доминира и спечели с решение. Трябва ли Ковингтън да пуска жалба срещу Масвидал след това нападение ?




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес