Зареждане

Александър Евстатиев: Бойните изкуства те карат да погледнеш на живота с по-различни очи

Александър Евстатиев: Бойните изкуства те карат да погледнеш на живота с по-различни очи
Публикувано на: Януари 31, 2019 в 09:09 ч
Грандиозното бойно шоу SFC 7: Avatars ще се проведе н 9-ти февруари в столичната зала "Универсиада". Зрителите ще могат да се насладят на качествени битки по правилника на ММА и К-1, а бойците в момента се подготвят да дадат най-доброто от себе си.

Участниците в събитието са внимателно подбрани, така че срещите да са максимално атрактивни и всеки боец излиза с много опит и спортни постижения зад гърба си.

Един от топ участниците е Александър Евстатиев - един от най-добрите ни черни колани по карате ще се изправи срещу състезателя по бойно самбо и кикбокс Михаил Николов.
 

 
"Въздушният шериф" има голям опит в бойните спортове, който започва още от дете.

"Занимавам се с бойни изкуства от 8 годишен, в момента съм почти на 31," сподели Александър за MMA.BG. "Основният ми спорт е карате киокушин, а от 6 години тренирам само ММА.

Определено без бойните изкуства нямаше да живея такъв хубав живот. Наистина се радвам, че правя това, което ми харесва от толкова много време. Това е и причината да не съм се отказал все още. Контузии, лишения, умора са нищо в сравнение с емоцията, която получавам в залата.

Наистина съм страшно благодарен на семейството ми, че ми помогна да избера правилния път, а не да си губя времето безцелно.

Бойните изкуства те карат да погледнеш на живота с по-различни очи. Затова смятам в днешно време родителите трябва да обърнат повече внимание на спорта. Така за децата ще бъде по-лесно в ученето, живота и въобще всичко, с което се занимават. Затова децата трябва да са в залите от малки. Трябва свикнат да им е трудно. После ще са благодарни за положените усилия."
 

 
Използвайки натрупания опит и дисциплина, Александър много отговорно се готви и за битката си на 9-ти февруари срещу опасния самбист Михаил Николов.

Вижте също: Михаил Николов призова опонента си в SFC 7: Бъди готов!

"Подготовка за срещата ми в SFC 7 върви чудесно! Вече сме в заключителната част.

Готвя се в перфектни условия под ръководството на Николай Добруджански. Основни партньори са ми Мартин Евстатиев, Драгомир Йорданов, Николай Николов, Фердун Османов, Делян Георгиев, Тобиас Ейлиц и Енис Узун.

За опонента си мисля, че е изключително здрав физически. Готов съм за сериозен двубой. Смятам, че имам повече опит и ще го използвам. Пожелавам му да се подготви без контузии и да направим хубав мач, за да зарадваме публиката," сподели Александър.

На SFC 7 ще се бие и неговия съименник и съгражданин - кикбоксьорът Александър Петров.

"Определено следя с интерес срещата на моя приятел Александър Петров. Двамата сме от Варна и ще направим страхотни битки."
 

 
Билетите за събитието са вече в продажба и могат да се закупят от фитнеси "Флайс", мрежата на Eventim, както и от магазина за бойни спортове на ул. Искър 16а в София. Цената на билет е 42 лв.

ВИП маси може да резервирате на 0877 345 933.

Очаквайте всичко най-ново около SFC 7 в сайта на MMA.BG - всичко за бойните спортове. 

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес