Зареждане

Михаил Николов призова опонента си в SFC 7: Бъди готов!

Михаил Николов призова опонента си в SFC 7: Бъди готов!
Публикувано на: Януари 28, 2019 в 11:33 ч
ММА състезанието SFC 7: Avatars наближава с пълна пара. То ще се проведе на 9-ти февруари в столичната зала "Универсиада" и ще включва битки по правилника на К-1 и ММА.

В него ще вземе участие един от най-атрактивните млади таланти в бойното самбо и ММА у нас - Михаил Николов.

Младият боец има опит в тежките контактни спортове като ММА и кикбокс, но всичко започва със стъпването му в залата по самбо, както Мишо сподели за MMA.BG.

"Първоначално започнах с бойно самбо и оттогава не съм спирал със този вид спорт. Но за да се развивам във всеки един аспект заминах за Холандия, където тренирах и се състезавах по кикбоксовите правила. Прекарах там 4 години и за тези 4 години записах 5 победи 2 загуби.

Много съм благодарен на спорта защото ме изгради в човека, в който съм се превърнал днес - борбен, дисциплиниран, организиран. Да не забравяме че спортът е до време и докато мога ще бъда отдаден на него."
 

 
Действително е рядкост млад боец да е толкова отдаден на професионалната си кариера. На Михаил му предстои да се докаже отново пред родна публика - той ще се изправи срещу опасния варненец Александър Евстатиев и в момента се готви упорито за битката си през февруари.

"Подготовката ми върви усилено и на пълни обороти. Тренирам в клуб "Martial Animals" под ръководството на Красимир Колев и Ангел Караиванов. Също така за моята подготовка ми съдействат Росен Димитров-Близнака, Влади Генов и Марио Симеонов."

Противникът на Мишо е от варненския клуб "Десант", откъдето са излезли немалко шампиони.
 

 
"Смятам, че противникът ми има качества, които не са за подценяване и мисля че ще се получи хубава среща. Кои са силните и слабите му страни ще се определи по време на двубоя.

Бих му казал само две думи: Бъди готов!"

Освен тяхната среща една от най-интересните се очертава битката, която е нарочена за сблъсък между опита и младостта - Камен Георгиев срещу Калоян Колев. Двамта бойци са изключително атрактивни и схватката им в клетката на SFC 7: Avatars се очаква не само от любителите на бойни спортове, но и от самите участници в състезанието.

Вижте също: Лице в лице с шампиона - Камен Георгиев

"Срещата между Камен Георгиев и Калоян Колев ми е изключително интересна. Честно да ви кажа точно заради това ми е най-интересна - защото нямам прогноза там!"
 

 
Билетите за събитието са вече в продажба и могат да се закупят от фитнеси "Флайс", мрежата на Eventim.

ВИП маси може да резервирате на 0877 345 933.

Очаквайте всичко най-ново около SFC 7 в сайта на MMA.BG - всичко за бойните спортове. 

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес