Зареждане

Алекс Перейра: Прохазка ще ми бъде по-лесен от Блахович

Алекс Перейра: Прохазка ще ми бъде по-лесен от Блахович
Публикувано на: Август 19, 2023 в 01:00 ч
Алекс Перейра вярва, че Иржи Прохазка ще бъде по-лесен от Ян Блахович.

В края на юли "Po Atan" направи своя дебют в полутежка категория на UFC. Той успя да победи Блахович с разделно решение и даде заявка за титлата. В момента златото е вакантно, след като Джамал Хил се контузи и го оваканти.

Иржи Прохазка е следващ за титлата, която самият той оваканти заради контузия през 2022 година. Сега битката между него и Перейра има смисъл. Алекс вярва, че това ще бъде битка в стойка, която той ще успее да спечели.

„Винаги анализирам противниците, когато помагам на някого. В този случай анализирах тогава, когато помагах на Гловър Тейшейра. Ето защо познавам Иржи Прохазка. 

Нека сега Иржи да има друга стратегия. Видях нещо, тежка битка е. Въпреки че някои хора може да не са съгласни, мисля, че Ян Блахович е по-труден опонент, защото има граплинг. 

Това ме затрудняваше малко в моите опити за ефективни опции за удари. Мисля, че с Иржи ще е различно. Мисля, че Прохазка ще иска да се бие в стойка.

Това е човек, който ще се отвори повече и мисля, че ще бъде открита битка в стойка. Тази битка обаче ще бъде по-лесна за мен от битката с Ян.“, каза  Перейра.

Ще успее ли Перейра да се справи с Прохазка ?




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес