Зареждане

Woodley срещу Maia на UFC 214, победителя среща GSP

Woodley срещу Maia на UFC 214, победителя среща GSP
Публикувано на: Юни 29, 2017 в 08:30 ч
 
UFC 214 продължава да се подобрява и подобрява.
 
След вчерашния тежък ден, в който видяхме противничката на Cris Cyborg за титлата в свръхлека категория Megan Anderson да се оттегля и да бъде заменена от Tonya Evinger, вече има новини, че на картата е добавен още един двубой за титла между Tyron Woodley и Damien Maia. UFC 214 ще се проведе на 29-ти юли в Анахайм, Калифорния, а главното събитие за вечерта ще бъде битката за титлата в полутежка категория между Daniel Cormier и Jon Jones.
 
Това води до увеличаване на броя на коланите до три и затвърдява събитието като най-голямото, което UFC е правило до сега. Според Ariel Helwani тази битка създава още по-големи неща за организацията за в бъдеще:
 
"UFC прибърза да направи Woodley - Maia през юли, за да може да изправи победителя срещу George St-Pierre в Medison Square Garden. 214 ще бъде невероятно, но съчувствам на Maia - заслужаваше повече време."
 
Ariel се позовава на желанието на Maia да има повече време за подготовка, тъй като той победи Jorge Masvidal преди малко повече от месец в UFC 211. Говорейки пред репортерите на пресконференцията след събитието, Maia отбеляза, че лятната му програма вече е пълна със задължения и отговорности.
 
 
 

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес