Зареждане

Winkeljohn: Нямаме нужда от специална подготовка за Cormier

Winkeljohn: Нямаме нужда от специална подготовка за Cormier
Публикувано на: Юни 13, 2017 в 09:00 ч
 
След като изтърпя наказание от NSAC (Nevada State Atletic Commission) )заради положителния си тест за наркотични вещества, Jon Jones ще се завърне в действие в UFC 214 на 29 юли в Анахайм, Калифорния, за да се изправи срещу шампиона в полутежка категория на UFC Daniel Cormier.
 
И ако се чудите защо "Bones" и неговият треньорски щаб от Jackson-Winkeljohn MMA не са поискали подгряващ мач преди да се изправят срещу "DC", просто защото Jones няма нужда от такъв.
 
"Обичам го когато се бори за колана, не мисля, че има нужда от предварителна битка, за да се изправи срещу Daniel Cormier.", заяви треньора му Mike Whinkeljohn за The MMA Hour.
 
"Колкото и да уважавам Daniel, мисля, че това ще е много добра битка за Jon, защото вече го победихме веднъж,  ‘’DC’’не успя да го свали, а Jon успя.  Jones успя да го победи навсякъде и това играе в наша полза сега.", добави той.
 
Winkeljohn работи с Jones през по-голямата част от кариерата му в смесените бойни изкуства и го е виждал как се развива през годините. Той казва, че "Bones" непрекъснато се подобрява и разкри, че неговият ученик е приготвил "някои по-груби неща в магазина за "DC".
 
"Той идва с усмивка на лицето си и намира нов начин да те удари с лакът", заяви той. "Jon е приготвил дори още по-гадни неща за Daniel в тази битка".

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес