Зареждане

Vitor Belfort отговори на Sam Alvey: Ще потънеш с усмивка на лицето си

Vitor Belfort отговори на Sam Alvey: Ще потънеш с усмивка на лицето си
Публикувано на: Август 8, 2017 в 09:00 ч
 
След победата над Rashad Evans миналия уикенд в събитието UFC Fight Night 114 в Мексико Сити, Sam Alvey се възползва от възможността да предизвика друг бивш шампион в лицето на Vitor Belfort.
 
За изненада на всички, "The Phenom" отговори на това предизвикателство в социалните мрежи и прие битката в средна категория срещу "SmileN".
 
 
"Нека се бием във Вегас. Ще сътвориш история: Ще бъдеш първият човек, който ще бъде нокаутиран с усмивка на лицето", се казва в публикацията на Belfort.
 
"Ти си по-стар, в правото си сам да си избереш гробището. Страхотна снимка между другото, от 2006-та година е, нали?", отговори Alvey.
 
Ако ги извикате, те ще дойдат.
 
Vitor прекрати серията си от две поредни загуби в UFC 212, побеждавайки Nate Marquardt през юни, което в крайна сметка доведе до там, че Belfort продължава да отлага така популяризираните си планове за пенсиониране. И тъй като UFC не се интересува от идеята на "The Phenom" да създаде "Legends League", изглежда 40-годишният ветеран е готов да продължи да прави това, което може най-добре...
 
Що се отнася до Alvey, победата му над "Suga" - човек, който е негов идол - е първа, след като през април Thales Leites прекъсна серията му от четири поредни победи.
0 споделяния
  Сподели
Мнения в Facebook

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес