Зареждане

Tyron Woodley: St-Pierre трябва да бъде честен и да признае, че се връща само заради парите

Tyron Woodley: St-Pierre трябва да бъде честен и да признае, че се връща само заради парите
Публикувано на: Август 8, 2017 в 12:00 ч
 
Бившият шампион в полусредна категория на UFC Georges St-Pierre най-накрая ще направи завръщането си в Октагона, след като прекара почти четири години извън света на смесените бойни изкуства.
 
Това е мръсна игра.
 
Само защото "Rush" бърза да се завърне, не означава, че бившият най-продаван боец (на телевизионни пакети) иска да затвърди наследството си като един от най-великите за всички времена, а е по-вероятно, че иска да го направи, за да припечели малко от парите, които Conor McGregor показа, че могат да се правят.
 
Това е истината според настоящият шампион в полусредна категория на UFC Tyron Woodley, който се заяде със St-Pierre в последното издание на Morning Wood.
 
"Знаех за какво се завръща, знаех, че няма да се върне, за да направи още един поход към това, което вече е направил в миналото и да гравира името си върху книгите, защото казва: "Хей, знаеш ли какво... Jon Jones, Conor McGregor, Ronda Rousey и всички тези бойци правят толкова много пари, затова искам да припечеля някои от тези пари". Това, което Georges St-Pierre трябва да направи, е просто да бъде честен, и да признае, че не се връща в спорта, за да покаже, че кралят се е върнал, а че е тук за супербитки, с които да спечели много пари и няма нищо срамно в това, но просто трябва да го признае", заяви Woodley.


 
St-Pierre няколко пъти вече е сменил намерението си в коя категория ще се бие от момента, в който обяви завръщането си по-рано тази година. Първоначално той щеше да се бие за титлата в средна категория с Michael Bisping, след което обяви, че ще се върне в полусредна категория, а в крайна сметка отново на хоризонта е битка с Bisping в средна категория.
 
С малко помощ от страна на "The Count".
 
Завръщането на хоризонта на битката в средна категория между St-Pierre и Bisping стана възможна след незадоволителното представяне на Woodley в битката му срещу Demian Maia за титлата в полусредна категория в UFC 214 миналия месец в Анахайм, Калифорния, което накара "The Choosen One" да се противопостави на президента на организацията Dana White, което наклони везните в полза на Bisping и St-Pierre.
 
Очаква се Bisping и St-Pierre да се изправят един срещу друг през ноември тази година, докато Woodley е извън сметките и лекува контузия на рамото, която получи в срещата с Maia.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес