Зареждане

TJ Dillashaw: Urijah Faber е 'татенцето' на Cody

TJ Dillashaw: Urijah Faber е 'татенцето' на Cody
Публикувано на: Март 21, 2017 в 16:15 ч
 
Шампионът в категория “петел” на UFC Cody Garbrandt ще защитава титлата си срещу TJ Dillashaw, след като двамата участват като треньори във формата Ultimate Fighter.


Двамата бойци не крият, че не се харесват особено много, поради което и не липсва размяна на реплики помежду им.

Отношенията им се влошиха, след като Dillashaw взе решение да напусне Team Alpha Male. Според TJ, Cody Garbrandt се влияе твърде силно от неговото “татенце” Urijah Faber.

“Urijah е татенцето на Cody. Cody не може да вземе решение без него. Urijah има пръст във всичко. Именно поради това Urijah бе ядосан, когато напуснах. Той обича да има контрол над всичко. Иска да бъде големият лидер. Честно казано, почти не познавам Cody. Комично е, че Cody се оказа толкова ядосан за всичко това, тъй като аз почти не го познавам.”

“Имаше време, когато всички се подиграваха със Cody. Сега вече му пазят гърба, защото той е шампионът. Той се справя добре и работи за името си. Но тази вражда между мен и него е комична, защото това изобщо не би трябвало да го засяга. Но само защото е намесен Urijah, Cody също иска да се наежи и да действа като корав тип. Очаквах това от него. Той лесно се пали”.

За Cody Garbrandt това ще бъде първа защита на титлата, която той спечели след страхотно представяне срещу Dominick Cruz. TJ Dillashaw пък ще направи опит да си върне пояса, който някога бе негово притежание.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес