Зареждане

Коди Гарбрандт: Имах световъртеж в битката с Фигередо

Коди Гарбрандт: Имах световъртеж в битката с Фигередо
Публикувано на: Април 18, 2024 в 08:00 ч
Коди Гарбрандт казва, че е имал световъртеж по време на битката си с бившия шампион в категория муха Дейвисон Фигередо на UFC 300.

„No Love“ и Фигередо се биха в първата битка от UFC 300, което се проведе в Лас Вегас. Коди изглеждаше добре в първия рунд, но във втория беше събмитнат. Така той се върна към загубите в организацията и печели само 3 от последните си 9 битки за UFC.

Гарбрандт разкри, че имал световъртеж в битката, но загубил, защото не била неговата вечер. Той обеща, че ще се бие още веднъж тази година:

„Чувствах се страхотно в битката си, докато не започнах да изпитвам световъртеж. Не можех да контролирам въртенето, след като паднах на земята. Свалям шапка на Фигередо и неговия лагер! В крайна сметка отидох в болницата, където все още изпитвах световъртеж и повръщах до 4 сутринта. 

Ще коригирам това. Имам работа със световъртеж от 2012 година. Благодаря на феновете, които дойдоха да подкрепят. Това не беше моята вечер, но обичам да правя това, което правя. Ще се върна в клетката, преди да изтече годината.“, сподели Гарбрандт.

След тази загуба Коди падна до 9-6 под флага на UFC и 2-3 в последните си 5 битки.




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес