Зареждане

Thiago Silva се готви за Brandon Vera в UFC 125

Thiago Silva се готви за Brandon Vera в UFC 125
Публикувано на: Септември 12, 2010 в 08:42 ч

След като не е влизал в клетката след 2-ри януари, Thiago Silva потвърди, че ще се бие срещу Brandon Vera на първия ден от 2011-та в състезанието по смесени бойни изкуства (MMA) UFC 125.

"Договорът е тук, ще го подпиша утре," разкри боецът от American Top Team.

Въпреки, че не се е бил от дълго време и загубата му в последния двубой от Rashad Evans, Thiago смята, че двете поредни загуби на Vera, от Jon Jones и Randy Couture, могат да бъдат позитивен фактор.

"Всичко зависи от атлета. Да излезеш гладен само за победа понякога не хубаво нещо, но всеки е различен. Ще бъда готов със сигурност и нека видим какво ще стане," каза Thiago, анализирайки играта на противника си, който е муай тай експерт.

"Мисля, че ще стане добър двубой, защото и двамата обичаме размяната на удари. Очаквам двубоя с нетърпение, игрите ни много си приличат. Той няма да се опитва да ме хваща през цялото време, ще си нанесем много удари. Има още време за да ми се подобри състояните на гръбначния стълб. Лекувам го сега. Ще ми отнеме още месец, докато се върна към трнеировки, но сега трябва да изчакам малко," заяви той.

thiago silva ufc mma

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес