Зареждане

Rory MacDonald иска да бъде шампион в две категории на Bellator

Rory MacDonald иска да бъде шампион в две категории на Bellator
Публикувано на: Август 31, 2016 в 14:00 ч
 
Бившият вече боец от UFC и настоящ такъв на Bellator Rory MacDonald гостува в шоуто на Ariel Helwani, обсъждайки скорошната промяна в кариерата си и новия път, по който той реши да поеме.


Той разкри, че до последно не е бил наясно, дали наистина ще напусне UFC и ще потърси ново развитие на кариерата си.

“Знаех, че ми предстои труден период на преговори. Не знаех, че от UFC няма да приемат офертата ми. Имах съмнения за цялото нещо, но в края на краищата, не знаех какво точно ще направя.”

“Бях наясно, че си струвам парите. Аз съм един от най-младите и даровити бойци в категорията, като наистина не смятам, че съм достигнал потенциала си. Предстои ми дълъг път, като не смятам, че съм показал каквото и да е все още.”

“UFC направиха много за мен. Няма да бъда един от тези хора, които говорят лоши неща за тях. Те направиха много за кариерата ми и ми предоставиха много възможности.”

Rory MacDonald обяви и голямата си цел в Bellator, а именно - да бъде шампион в две различни категории.

“Плановете ми са първо да се бия за титлата в полусредна категория и да взема шампионския пояс от Andrey Koreshkov. След това ще се кача в средната и ще взема и този пояс. Изцяло фокусиран съм върху това. Искам да бъда шампион в две различни категории.”

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес